Вътрешни и външни щори | Рино Системс Skip to main content
Loading...

Вътрешните хоризонтални алуминиеви щори са разпространен и икономичен вариант за контрол на светлината в дома и офиса. Те се състоят от пластини, които се накланят и по този начин спират светлината. Когато пластините са в хоризонтално положение, те могат да се съберат в горния край на прозореца за пълен достъп на дневната светлина. Широката гама от цветове, включително и цвят в имитация на дърво, биха задоволили всеки вкус.

Прецизната изработка, управляващите механизми и висококачествените материали, които влагаме при производството на щорите, гарантираме безпроблемна и дългогодишна експлоатация, на нашите щори.

Вертикалните щори имат и шумопоглъщащи свойства. Те внасят елегантност и завършен вид във всеки дом и офис, предоставяйки пълен контрол върху светлината. Придават допълнителен стил на стаите и спомагат за визуалното увеличаване на височината на помещенията. Вертикалните щори са идеален заместител на старите пердета.

В Рино Системс имате възможност да избирате между щори с различна степен на пропускаемост, абсорбация и отразяване на слънчевата енергия. При нас може да намерите и вертикални енергоспестяващи щори. Тези щори се изработват от висококачествени платове, внос Италия, Англия и Испания, и се предлагат в широка гама от цветове. Възможни са и комбинации на цветове.

Външни ролетни щори

Външните ролетни щори са перфектният избор, ако се нуждаете от допълнителна шумо и топлоизолация и пълно затъмняване на помещението. В Рино Системс ще намерите широка гама от цветове и модели, както и възможност да избирате между ръчно управление и дистанционно.

Когато щорите се поръчват заедно с дограма, те се монтират над дограмата/ при ваше желание/, без тя да се пробива. Когато щорите се поръчват при налична дограма, тогава те се навиват в кутия, която се монтира пред прозореца. Стандартните кутии са под 45 градуса, но се предлагат и заоблени. Пластините могат да се изработят от PVC /по-евтин вариант/ или алуминий с пълнеж от пяна за изолация /по-траен вариант/.