Стъклени врати и витрини | Рино Системс Skip to main content
Loading...

Стъклените витрини са модерният начин за остъкляване на магазини, офиси, банки, обществени сгради и помещения, където външният вид е от особено значение и трябва да бъде изключително елегантен и приветстващ. Стъклената витрина може да е комбинация от няколко неотваряеми части и няколко сткъклени врати, които да са единични или двойни.

Стъклените врати все повече изместват стандартните дървени врати и намират все по-голямо приложение както в реализацията на такъв тип остъкление, така и в направата на преградни стени и вътрешни интериорни врати за дома.

За изработката на вратите се използва закалено стъкло ( четири пъти по-здраво от обикновенното стъкло) с дебелина от 8мм до 12мм, витрините могат да се изпълнят от закалено или незакаленостъкло, по Ваше желание.

Обковът, който се използва при този тип врати е различен от обкова за прозорците и е по специфичен.

Обкантващият алуминиев профил може да бъде в цвят “натурален алуминий” или 230 други цвята от гамата на RAL.

“Рино Системс” ООД изпълни качествено и в срок договорните задължения.Фирмата е специализирана за изработка, доставка, монтаж на PVC и Алуминиева дограма. Персонала е високо квалифициран, което води до гарантиране на качеството.

“Рино Системс” ООД разполага с високо квалифициран персонал и специализирана техника, което дава възможност на фирмата за качествен и бърз монтаж, както и за спазване на техническите, технологични и нормативни изисквания.