Интериорни врати | Рино Системс Skip to main content
Loading...

Зад Rhino Systems стои екип от отдадени на работата си професионалисти, които винаги се стремят да направят дома на клиентите си още по-хубав и да подчертаят характера и предпочитанията им.

Компанията предлага широка гама от стилни интериорни врати „Porta doors” в разнообразни стилове и размери. Компанията използва само екологична суровина, закупена от най-опитните производители в бранша.

Наличните видове врати включват мека и твърда дървесина, остъклени, както и огнеупорни за сигурност и спокойствие.

Вратите „Porta doors” покриват най-високи стандарти за качество, запазвайки, обаче, достъпни цени (като резултат от силно автоматизирано производство и последно поколение машини).

Твоят дом е Твоето място. Често мечтаеш той да бъде още по-хубав, за да подчертава характера и предпочитанията Ти.

Ето защо ние предлагаме дървени врати „Порта Дорс“, които могат да „украсят“  Твоя интериор като му придадат вкус и елегантност.
Използват се най-новите технологии и съвременни решения, за да могат вратите за Твоя дом да Ти служат дълги години.
С мисъл за клиента технолозите стриктно контролират всеки етап от процеса на производство, а проектантите разработват богати и разнообразни модели. Всичко това е, за да удовлетворим нашите клиенти.
 

Алуминиевите врати може сами да си ги скицирате, по Ваш вкус, модел, цвят, разделяне и отваряне. Ние само ще  „съживим“ вашия модел, като го произведем.

И не на последно място вече стана модерно за вътрешни интериорни врати да се поставят стъклени закали врати, прозрачни, матирани или рисувани.

Ние – екипът на Rhino Systems, сме насреща, за да намерим възможно най-доброто решение за вашите нужди на най-изгодната цена.При интерес, можете да се свържете с нас чрез формата ни за контакт.