Алуминиева дограма | Рино Системс Skip to main content
Loading...

Rhino Systems е водеща компания по монтаж на алуминиева дограма в България, която покрива строги изисквания за топло, хидро, и шумоизолация.

С алуминиевите профили може да се намерят различни конструктивни решения, като изработване на прозорци, врати, фасади, покриви, офисни системи и други.

За изработката на първокласните алуминиеви системи, екипът се доверява на надеждни партньори като “ALUMIL S.A“ и “Lorenzolline“, предлагащи богата гама от цветове и конфигурации. В допълнение, стъклото, което използват, е с най-правилната дебелина и твърдост, за да се справя с променливите климатични условия.

За тези от вас, които не са запознати в детайл с предимствата на алуминиевите системи за прозорци и врати, ето и някои от тях:

  • Достъпни цени: в сравнение с други опции за рамкиране на прозорци и врати, алуминиевата дограма е значително по-евтина
  • Устойчивост и лесна поддръжка: Алуминиевите системи са здрави и практически не се нуждаят от поддръжка заради свойството устойчивост на корозия. В допълнение, този тип системи са устойчиви и на атмосферни влияния.
  • Алуминият осигурява гъвкавост на дизайна, което позволява свобода на въображението
  • Алуминият е екологично устойчив материал с едно от най-високите нива на рециклиране в сравнение с всеки други метали

Ние ще работим с Вас, за да намерим възможно най-доброто решение за вашите нужди на най-изгодната цена.

При интерес, можете да се свържете с нас чрез формата ни за контакт.

Едни от най често използваните системи при нас са:

Система Ligth

Aлуминиев профил без прекъснат термомост, монтажна ширина на профила 42мм, с подходящ за него, както стъклопакет с ширина 20мм., така и остъкляване с единично стъкло.

Система Aero

Алуминиев профил без прекъснат термомост подходящ за изпълнение на плъзгащи се конструкции с едно или две крила, монтажна ширина на профила 42мм, остъкляване с единично стъкло или двоен стъклопакет 20мм.

Система Slide

Алуминиев профил без прекъснат термомост подходящ за изпълнение на конструкции плъзгане с едно, две или повече крила, монтажна ширина на профила 59мм.

Система HIPPO

Алуминиев профил с прекъснат термомост /термобленда 18мм/, монтажна ширина на профила 63.5мм,  остъкляване с двоен стъклопакет 20мм или 24мм.

Неповторимия дизайн, стил и многообразие на алуминиевите профили спомагат  да бъдат направени както прозорци, така и вътрешни интериорни и външни входни врати.

Благодарение на това си качество профилите създават надеждност, сигурност и комфорт за Вас.

Алуминиевите профили позволяват да се боядисат прахово в цветове по ваш избор: